Vieti anterioare

Terapia prin regresie în vieți anterioare

Terapia prin regresie în vieţi anterioare implică reactivarea unor amintiri din vieţi trecute, de obicei prin hipnoză, pentru a regăsi tipare și evenimente care încă ne influenţează negativ viaţa şi realitatea curentă.

Prin intermediul terapiei prin regresie în vieţi anterioare poţi să:

 • ajungi la cauza de bază a unei situaţii actuale și să o rezolvi
 • înţelegi implicaţiile karmice
 • observi ce lucruri au rămas nerezolvate din alte timpuri
 • înţelegi relaţiile actuale
 • te debarasezi de vechile tipare
 • obţii vindecare
 • obţii o nouă perspectivă spirituală asupra situaţiei de viaţă în care te afli

Poţi merge către vieţile anterioare cu scopul de înţelegere şi învăţare, din curiozitate sau chiar din dorinţa de a descoperi talente, valori, sentimente și daruri pe care le-ai avut în alte vieţi.

Toate vieţile noastre din trecut sunt parte din viaţa noastră actuală, iar ele sunt mult mai aproape de amintirile și emoţiile noastre decât ne dăm majoritatea dintre noi seama.

Spre deosebire de a asculta pe cineva care îţi spune despre viețile tale trecute pe care le-ai fi avut, sesiunile de terapie prin regresie în vieţi anterioare sunt mult mai puternice datorită implicării personale, experimentarea unor vieţi anterioare putând conduce la descoperiri și insight-uri puternice. Această experiență directă poate fi folosită pentru a schimba vieţile noastre prezente în bine, precum și pentru a oferi oportunităţi și beneficii de învăţare, vindecare şi creştere.

Oamenii au, în general, patru motive fundamentale pentru care solicită terapia prin regresie în vieţi anterioare:

 1. Terapie – oferă posibilitatea de a rezolva problemele curente care au originile în viețile anterioare. Provocările cu care avem de-a face azi îşi au, de foarte multe ori, originea în evenimente foarte îndepărtate care nu au fost niciodată rezolvate. Regresia în vieţi anterioare este cel mai rapid şi cel mai eficient mod de a ajunge la rădăcina acestor probleme.
 2. Relaţiile – Mulţi dintre noi vrem să înţelegem de ce unele relaţii din viaţa noastră sunt aşa cum sunt azi. Ai simțit vreodată o legătură foarte puternică cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o? Simţi că te confrunţi cu diverse provocări inexplicabile în relaţiile tale de familie? Acest lucru ar putea fi că urmare a recunoaşterii la nivel de suflet a celeilalte persoane și a prezenţei unor lucruri rămase nefinalizate.
 3. Creşterea spirituală – Învăţarea din ceea ce s-a întâmplat în trecut poate accelera propria noastră creştere și ne poate ajuta în descoperirea propriului nostru drum sau scop.
 4. Curiozitatea – Poate te întrebi dacă ai mai trăit vreodată și dacă da, cum și unde a fost acea viaţă.

Există multe beneficii care vin din explorarea trecutului. Uitându-te înapoi poţi evita repetarea greşelilor şi capcanele din prezentul tău. Prin înţelegerea tiparelor subconştiente, a emoţiilor și a amintirilor poţi folosi înţelepciunea acumulată pe parcursul mai multor vieți pentru a avea o viaţă şi o creştere mai împlinitoare astăzi.

Prin terapia prin regresia în vieţi anterioare este posibil să:

 • Afli de ce te confrunţi cu anumite probleme în viaţa ta actuală.
 • Îţi recreezi în mod conştient şi constructiv viitorului aşa cum îl vrei.
 • Diminuezi și chiar elimini frica de moarte.
 • Înţelegi, vindeci și rezolvi traume vechi pe care încă le porţi.
 • Elimini provocările fizice și emoţionale prin descoperirea şi rezolvarea cauzei de baza.
 • Identifici modele recurente.
 • Vindeci amintiri dureroase.
 • Recunoşti prieteni din trecut și suflete pereche.

În aceste sesiuni clientul este ghidat într-o stare de transă de către terapeut prin hipnoză (este necesară doar o stare uşoară de transă pentru a accesa amintirea unei vieţi anterioare). Pentru majoritatea clienţilor informațiile și amintirile apar destul de repede şi spontan. Există o serie de metode diferite de intrare într-o viaţă anterioară care te ajută să te concentrezi și să relaxezi partea conştientă a minții astfel încât să îţi poţi accesa subconştientul unde sunt stocate toate amintirile noastre.

O şedinţă de terapie prin regresie în vieţi anterioare durează de obicei aproximativ 1.5 – 2 ore. După acest este o idee bună să îţi laşi un timp liber, doar pentru tine, pentru a procesa experienţa și a lăsă energia să se aşeze.

Întregul proces este foarte uşor și similar cu meditaţia. La fel cum oricine îşi poate aminti evenimente din viaţa actuală, majoritatea oamenilor îşi pot accesa în siguranţă, printr-un ghidaj corespunzător, amintirile stocate ale vieţilor anterioare.

Tot ce trebuie să faci este să abordezi sesiunea cu o minte deschisă, să te relaxezi, să te focalizezi pe intuiția ta și să urmezi instrucţiunile terapeutului.

Pentru a observa schimbări semnificative și de durată, de cele mai multe ori, se recomandă un număr de 3-5 ședinte de terapie prin regresie.

Orice alte întrebări referitoare la acest proces ai, trimite-mi un e-mail și îți răspund cu drag.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra