Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop Experiențial ONLINE – Vindecarea Copilului Interior

februarie 1 @ 7:00 pm - 9:00 pm UTC+2

Fiecare dintre noi avem (cel puțin) un copil interior care tânjește după iubire,recunoaştere şi acceptare. Rămasă în umbră, această parte din noi iese la iveală în cele mai neaşteptate momente cerând impedios ca nevoile să-i fie satisfăcute. Ajungem astfel ca uneori să avem atitudini pe care nici noi nu ştim cum şi de unde au apărut.


Plânsul pe care îl auzim în adâncul inimii noastre, este ecoul durerii unui copil interior rănit.” – Thich Nhat Hanh


Te invit la un workshop special care te va sprijini să te conectezi, să înţelegi şi să construieşti o relaţie cu propriul copil interior. Workshopul va fi o experienţă unică, oferind perspective noi. Va fi un timp dedicat onorarii copilului din interiorul tău,astfel încât tu să străluceşti mai mult.

A învăţa să susţii, protejezi, asculţi şi linişteşti copilul rănit este o călătorie importantă. Pentru mulţi dintre noi această relaţie nouă are nevoie de timp pentru a construi.

Modalitatea de a ieşi din tiparul copilului rănit constă în primul rând în a-i recunoaşte prezenţa, iar apoi de a te detaşa şi a-l privi din exterior și a-i oferi iubire. Vei putea astfel să observi acele gânduri, emoţii şi credinţe ale sale. Este important ca această observare să se facă în lipsa oricărei judecaţi şi cu iubire, multă iubire.

Pe măsură ce înveţi să ai compasiune şi înţelegere faţă de copilul tău interior, călătoria vindecării începe. Menţinând această atitudine, copilul tău interior va începe să se simtă în siguranţă şi va primi iubirea ta. Vei învăţa să-i oferi copilului interior atenţia plină de iubire pe care şi-a dorit-o mereu.

În stare de conştiinţă modificată fiecare dintre cei prezenţi îşi va întâlni propriul copil interior la diverse etape de vârstă, se va conecta cu el şi îi vaoferi resusele de care ar fi avut atât de multă nevoie. Procesul acesta este menit să aducă vindecare pentru rănile din trecut, vindecare vizibilă în momentul prezent.

În prima parte a workshopului îți voi vorbi despre stadiile de dezvoltare ale copilului din perspectivă psihologică astfel încât să îți înțelegi copilăria mai bine și ce a rămas nerezolvat acolo.  De asemenea, dacă ai copii această parte îți va fi de mare ajutor pentru a-i înțelege.

În cea de-a doua parte a timpului nostru, vom parcurge împreună o meditație ghidată de întâlnire a copilului interior aflat la diverse categorii de vârstă pentru a-i oferi ceea ce i-a lipsit. Acesta este un proces profund și adesea emoționant.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială.

Totuși înregistrarea acestui workshop îți va fi disponibilă 10 zile după aceea.


Aceast workshop va fi facilitat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), trainer acreditat internațional de către EARTh (Asociația Internațională de Terapie prin Regresie) și Președinte al Asociației de Hipnoza și Terapie prin Regresie.


  • Ziua/Ora:  01 Feb. 2021 / Luni / 19:00-21:00;
  • Locația: ONLINE pe platforma ZOOM;
  • Investiție seminar: 145 lei/persoană ?

*Locurile sunt foarte limitate și vom merge pe principiul primul venit-primul servit;

**REZERVAREA ESTE CONFIRMATĂ DUPĂ PLATA TAXEI NERAMBURSABILE 145 lei.


?️ Participă și la Workshop-ul Experiențial ONLINE – Meditația Pentru Începători (15 Feb. 2021) și beneficiezi de un tarif special, de doar 240 lei, pentru ambele workshopuri. Detalii în emailul de confirmare.


Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru înscrierea la această seară experiențial, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații și detalii legate de participare.


 

Detalii

Dată:
februarie 1
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm UTC+2
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , , , ,
View Eveniment Website

Loc de desfășurare

Zoom | Online

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
View Organizator Website