Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop – Vindecarea Relatiei cu Mama – Bucuresti

noiembrie 24, 2018 @ 9:00 am - 5:00 pm UTC+2

Inainte de a veni pe Pamant sufletul isi alege, printre altele, familia in care urmeaza sa se nasca deoacere acela este contextul cel mai portivit pentru evolutia sufletului.

In psihologie se vorbeste foarte mult despre modul in care relatia cu mama influenteaza decisiv dezvoltarea emotionala (si nu numai) a copilului si ulterior modul adultului de a se raporta la viata, la oameni, la Dumnezeu in functie de aceasta relatie.

Si daca ar fi sa intrebi o mare de oameni cati dintre ei au o relatie armonioasa cu cea care le-a dat viata… raspunul il cam banuim cu totii 🙁

Purtam atat de mute rani in relatiile cu mamele noastredin vietile trecute precum, din perioada intrauterina si din copilaria acestei vieti.

Poate ai simtit mereu ca intre voi este ca un zid sau poate ai simtit ca nu te intelege sau poate ti-ai dorit sa ai o alta relatie cu ea si n-ai stiu niciodata cum sa te apropii. Poate iti doresti sa intelegi diverse aspecte sau poate vrei doar sa simti armonie intre voi.

Sambata,24 noiembrie, te invit la un proces special de vindecare a relatiei cu mama.

In decursul orelor petrecute impreuna vom face:
– o regresie in viata anterioara cea mai relevanta in ceea ce priveste relatie dintre voi;
– un proces de vindecare a copilului interior care va adresa realtia cu mama in copilaria curenta;
– vom lucra pe conectarea cu energia materna universala;
– vom parcurge diferite procese terapeutice care au ca scop armonizarea relatiei cu mama;

Daca simti si tu ca ai aspecte de rezolvat in relatia cu mama ta (fie ca ea este inca in viata, fie ca a trecut in lumea spiritelor) te invit sa ni te alaturi in acest proces.


Workshopul va fi facilitat de catre Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia in viata curenta si vieti anterioare, supervising trainer in cadrul Regression Academy (UK) si membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy). De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® si Spiritual Coach.

Iata ce spun cateva persoane care au parcurs acest workshop impreuna cu Ruxandra:

Multumesc nespus de mult pentru momentele petrecute sambata impreuna: s-au deblocat multe, si , dupa cum ai mentionat, si de la despartirea noastra pana acum s-au deblocat multe si am primit multe informatii/idei de la “prietenii” nostri cu aripioare, deci Doamne ajuta mai departe […] ” – Anca P.

 Pt. mine este pt. prima data cand particip la un astfel de workshop. Ieri m-am simtit cand bine cand coplesita de unele emotii. Relatia cu mama biologica este si a fost inexistenta – adica am vazut-o de vre-o 4 ori in viata mea. In schimb traieste mama care m-a crescut am vb. cu ea la telefon si totul a fost super Ok. Procesul de iertare cu ea este in plina desfasurare si vreau sa o accept si sa o inteleg asa cum e. […] ” – Cristi Z.

” Mi-a placut mult Workshop-ul “Vindecarea relației cu Mama”,m-a apropiat cu mai multa blandete si intelegere fata de mama. […] ” Alina P.


  • Ziua/Ora: 24 noiembrie / Sambata / 09:00 – 17:00;
  • Locatia: Va fi anuntata persoanelor inscriese.
  • Tarif workshop: 250 lei – pentru o persoana; 350 lei – pentru 2 persoane.

*Locurile sunt limitate si vom merge pe principiul primul venit-primul servit;

CADOU: Pentru fiecare inscriere (pentru 1 sau 2 persoane) confirmata prin plata avansului pana la data de 14 septembrie, primiți cadou un CD cu o meditație ghidată de regresie.

Pentru a participa la acest eveniment primul pas este te preinregistrezi in formularul de mai jos:

Detalii

Dată:
noiembrie 24, 2018
Oră:
9:00 am - 5:00 pm EET
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,
View Eveniment Website

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
View Organizator Website