Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop pentru Psihologi și Terapeuți – ‘Darurile și Misiunea Spirituală’

octombrie 11, 2021 @ 9:00 am - 4:00 pm UTC+2

Workshop pentru Psihologi și Terapeuți – ‘Darurile și Misiunea Spirituală’

Fiecare dintre noi am venit în această viață cu o misiune clară și cu tolbă de daruri cerești care să ne ajute în a ne împlini misiunea.

Cultura și societatea în care am ales să ne naștem ne-a determinat pe mulți să facem alegeri ”logice” și să ne uitîm complet chemarea atunci când am ales în adolescență drumul profesional însă o dată cu ridicarea vibrație Pământului mulți ne trezim și ne întoarcem către drumul nostru.

În această categorie văd adesea oameni care, trezindu-se din iluzia ego-ului au conștientizat că sunt aici pentru a-i servi dintr-o vibrație înaltă pe ceilalți. Și au ales să schimbe macazul 🙂 Eu cu siguranță mă regăsesc în acest scenariu. Dacă te regăsești și tu, acesta este un workshop special pentru tine.

Alegerea de a-ți urma chemarea este primul pas, dar nicidecum ultimul pentru că adesea pe cale ne poticnim de lucruri nerezolvate în noi și uneori percepem drumul greu, anevoios. Mulți dintre noi avem (conștient sau inconștient) frici în a ne expune, alții avem blocaje în a atrage spre noi clienții potriviții, altora le e greu să ceraă să fie corect recompensați financiar pentru munca lor, alții nu sunt siguri că direcția este cea potrivită … și lista poate continua.

Sunt 7 ani de când formez terapeuți. Mi-au trecut prin mână sute de cursanți și pe fiecare dintre ei îl port încă în inimă. Am lucrat de-a lungul timpului în cabinet cu mulți psihologi, psihoterapeuți, terapeuți de tot felul. I-am văzut pe fiecare în parte crescând și, în timp ce sunt foarte mândră de fiecare dintre ei, le-am văzut provocările, blocajele, frământările, dubiile, victoriile.

Am creat acest acest workshop special cu gândul la toți terapeuții pe care îi cunosc și cu gândul la drumul meu personal.

Iată ce vom face în orele pe care le vom petrece împreună:

  • vorbim despre ce este cu adevărat hipnoza;
  • învățăm cum funcționează regresia în vieți anterioare;
  • discutăm despre provocările psihologilor, psihoterapeuților, terapeuților spirituali;
  • facem o regresie în acea viață anterioară la sursa fricilor de a-ți manifesta darurile spirituale;
  • facem o regresie în acea viață anterioară la sursa blocajelor de a manifesta clienții potriviți;
  • parcurgem o meditație ghidată de întâlnire cu Ghidul Spiritual în care vei putea afla care sunt darurile cu care ai venit în această viață și care sunt mesajele din vibrație înaltă pentru tine la acest moment;

Este un proces în care vei putea dizolva blocaje care te împiedică să-ți împlinești misiunea și vei putea primi răspunsuri la întrebările tale.

Ne vedem luni, 11 octombrie de la ora 09:00 ONLINE astfel încât vei putea parcurge acest proces oriunde de-a dus drumul în lumea asta minunată.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială.Totuși înregistrarea acestui workshop îți va fi disponibilă 7 zile după aceea.


Workshopul va fi facilitat de către Ruxandra Bulzan, psiholog & hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.


Ziua/Ora: 11 Oct. 2021 / Luni / 09:00-16:00;

Locația: ONLINE pe platforma ZOOM;

► Dotări minime: un computer/ laptop/ tabletă/ smartphone. Este important să ai o conexiune stabilă la internet și, preferabil, o pereche de căști comode.

Investiție workshop:  590 lei/persoană*

🎟️Pentru cei care achită tariful de participare până în data de 04 Oct.. există o reducere de -11,5%. Astfel, investiția scade la 522 lei* (economisești 68 lei).


Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru înscrierea la acest workshop, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații și detalii legate de participare.

Modalitatea de plată

Detalii

Dată:
octombrie 11, 2021
Oră:
9:00 am - 4:00 pm UTC+2
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,
Site web:
https://www.vietianterioare.ro

Loc de desfășurare

Zoom | Online