Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Workshop Experiențial ONLINE – Reconectează-te cu Ghidul tău Spiritual

decembrie 14 @ 7:00 pm - 9:00 pm UTC+2

Workshop Experiential ONLINE – Reconecteaza-te cu Ghidul tau Spiritual

Suntem ființe spirituale aflate pe Pământ într-o călătorie menită să ne sprijine evoluția. Dar asta știi deja.

Dacă această pagină a ajuns într-un fel sau altul la tine, probabil ești și tu în căutarea unor răspunsuri care îți pare că întârzie să apară. Adevarul este că răspunsurile vin mereu, doar că noi nu știm de multe ori să le vedem și să le înțelegem.

În toată această experiență umană avem alături de noi ființe de lumină dornice să ne ajute și să ne îndrume, dar pentru că aceste ființe pline de iubire să intervină în viața noastră este nevoie ca noi să le invităm și să le cerem ajutorul.

Fiecare dintre noi avem un ghid spiritual, un spirit evoluat înțelept care ne este alături în tot acest proces de evoluție.

Rolul său înainte ca noi să revenim pe Pământ este să ne sprijine în a lua deciziile cele mai potrivite în ceea ce privește alegerea:

  • lecțiilor pe care vrem să le învățăm;
  • experiențelor pe care urmează să le trăim;
  • familiei în care să ne naștem;
  • sufletelor care ne vor sprijini (într-un fel sau altul) să ne asumăm lecțiile.

La sfârșitul vieții tot el este cel care ne întâmpină primul în planurile superioare și împreună cu care ne facem bilanțul vieții ce tocmai a trecut. Vestea minunată este că și timp ce ne aflăm în experiența umană el este prezent. Vrea și poate să ne ajute în drumul nostru.

Deși poate ai uitat, tu ai deja o puternică legătură cu ghidul tău spiritual. Tocmai de aceea te invit la un workshop experiențial în care să te reconectezi la această minunată ființă care așteaptă să-ți ofere toată iubirea necondiționată și înțelepciunea sa. Un workshop în care să îți reiei legătura cu ghidul tău spiritual.

Vom vorbi puțin despre ghidul spiritual, apoi vom face o meditație ghidată de reconectare în care să îl redescoperi, să-i simți prezența și să ceri acele răspunsuri pe care tu le cauți.

Dacă simți să fii prezent, te aștept cu drag.

Vei putea parcurge acest workshop experiențial în intimitatea casei tale știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială.

Totuși înregistrarea acestui workshop îți va fi disponibilă 10 zile după aceea.


Aceast workshop va fi facilitat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), trainer acreditat internațional de către EARTh (Asociația Internațională de Terapie prin Regresie) și Președinte al Asociației de Hipnoza și Terapie prin Regresie.


  • Ziua/Ora: 14 Dec. 2021 / Marți / 19:00-21:00;
  • Locația: ONLINE pe platforma ZOOM;
  • Investiție seminar 170 lei/persoană 👤

🎟️ Pentru cei care achită tariful de participare până în data de 28 Nov. există o reducere de -14,7%. Astfel, investiția scade la 145 lei (economisești 25 lei).

*Locurile sunt foarte limitate și vom merge pe principiul primul venit-primul servit;

**REZERVAREA ESTE CONFIRMATĂ DUPĂ PLATA TAXEI NERAMBURSABILE.


🏷️ Participă și la Workshop-ul Experiențial ONLINE – Comunică cu Îngerii Tăi (21 Dec. 2021) și beneficiezi de un tarif special, de doar 240 lei, pentru ambele workshopuri. Detalii în emailul de confirmare.


Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru înscrierea la acest workshop experiențial, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații și detalii legate de participare.


 

Detalii

Dată:
decembrie 14
Oră:
7:00 pm - 9:00 pm UTC+2
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,
View Eveniment Website

Loc de desfășurare

Zoom | Online