Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Workshop Avansat de Hipnoză – TERAPIA PĂRȚILOR

iulie 13 @ 10:00 am - iulie 14 @ 5:00 pm UTC+2

Curs avansat de hipnoza

Terapia Părților este un instrument avansat de hipnoză. Este foarte eficient folosit în hipnoterapia avansată pentru rezolvarea conflictelor interioare cu care se confruntă clientul și pentru obținerea unor rezultate foarte bune în îndeplinirea scopurilor lui. Este foarte util în cazul în care percepția clientului esta că nu are resurse suficiente pentru rezolvarea problemei cu care se confruntă.

De exemplu, în cazul unui client care vrea să slăbească dar continuă să aibă o dietă care îi sabotează această dorință este vorba despre cel puțin 2 părți interioare: una care vrea să obțină o greutate/formă a corpului mai bună și alta care îl face să mănânce compulsiv.

Folosind terapia părților aflăm motivațiile fiecărei părți și ajungem la o rezoluție astfel încât clientul să obțină mai ușor ceea ce își dorește.

Terapia Părților stă, de altfel, la baza altor tehnici ce au fost elaborate cum ar fi Terapia Copiului Interior sau Eliberarea de Spirite Atașate, fiind astfel foarte utilă în procesele terapeutice asociate regresiei.

Workshopul va avea loc online, în zilele 03-04 Iunie 2021 și va include atât parte teoretică, cât și exerciții în grupuri.

Vom învăța în cele 2 zile împreună:

 • Ce este Terapia Părților;
 • Când este utilă a fi folosită în lucrul cu clienții;
 • Cum aplici terapia părților;
 • Procesul în 11 pași de lucru cu terapia părților;
 • Cum explici clienților terapia părților;
 • Importanța păstrării rolului de meditator imparțial;
 • Evitarea leading-ului și consecințele acestuia;
 • Lucru supervizat în grupe folosind Terapia Părților.

Tot acest program este instruit sub egida Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie, în limba română, de către Psih. & Hip. Ruxandra Bulzan.


Este necesar să fi parcurs anterior cursul de bază de hipnoză ericksoniană.Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), trainer acreditat internațional de către EARTh (Asociația Internațională de Terapie prin Regresie) și Președinte al Asociației de Hipnoza și Terapie prin Regresie.


Un curs super mega fain. Un mod neastepta de abordare a hipnozei si ca de obicei multa practica. Recomand cu mare drag acest curs pentru instrumentele alternative pe care le ai in trusa de hipnoza. Merita sa-l faci si tu!” – Monica Dascalu

 • Ziua/Ora: 12-13 Iunie 2021 / Luni și Marți / 09:00-16:00;
 • Locația: ONLINE pe platforma ZOOM;
 • Investiție worshop: 340 euro/persoană

*Locurile sunt foarte limitate.


Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru înscrierea la acest workshop, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații și detalii legate de participare.


Detalii

Începe:
iulie 13 @ 10:00 am UTC+2
Se termină:
iulie 14 @ 5:00 pm UTC+2
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , ,
View Event Website

Loc de desfășurare

Zoom | Online

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
View Organizer Website