Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Vindecarea Relației cu Tatăl – Program Online (Preînregistrare)

aprilie 26, 2020 - aprilie 27, 2020

Te invit la un proces în care vom folosi Regresia în Vieți Anterioare, Regresia în Copilăria Curentă, Regresia în Viața dintre Vieți și diverse instrumente terapeutice cu scopul de a aduce armonie și vindecare în relația cu tatăl.


Înainte de a veni pe Pământ sufletul își alege, printre altele, familia în care urmează să se nască deoacere acela este contextul cel mai portivit pentru evoluția sufletului.

Pentru bărbați, relația cu tatăl este menită să le aducă modelul masculin de urmat, să le arate cum se manifestă energia masculină, cum se gestionează relațiile din prisma masculină și cum este potrivit să fie. Adesea însă acest „model” este departe de ceea ce este menit să fie.

Pentru femei, relația cu tatăl dictează modul în care ele își vor alege partenerii. Alegerea se face cel mai frecvent inconștient. În funcție de cum a perceput femeia relația cu tatăl său ea va alege fie parteneri identici (căutând tatăl pe care l-a avut), fie va alege bărbați complet diferiți (căutând tatăl pe care și l-ar fi dorit).

Figura paternă și implicit relația cu aceasta modelează tiparele comportamentale și de relație pentru ambele sexe, creează convingeri subconștiente și atrage în viață tipare repetitive.

Relația cu tatăl dictează modul în care putem să ne conectăm și să ne încredem în Dumnezeu.

Pentru a trăi o viață în armonie avem nevoie să ne întoarcem conștient spre aceste relații, să le vindecăm, să aducem completare și împăcare.

Te invit la un proces special de vindecare a relației cu tatăl tău care se va desfășura sub forma unui program online astfel încât să îl poți parcurge în ritmul și timpul tău, în liniștea casei tale.

Programul „Vindecarea Relației cu Tatăl” este un program online care se întinde pe parcursul a 6 zile. Timp de 6 zile vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții de introspecție care să te ajute în vindecarea aspectelor rămase nerezolvate și rearmonizarea relației cu tatăl tău.

Am creat de asemnea un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împartăși experiența lor.

De asemenea în prima zi voi sustine un webinar în care îți voi oferi informații și îți voi răspunde la întrebari. Acest webinar va fi susținut de la ora 19:00 (ora Romaniei) și va fi înregistrat astfel încat să îl poți urmări și ulterior dacă nu poți fi prezent luni.

Vom începe această călătorie împreună luni, 27 aprilie.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale stiind că ai alaturi un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Iată ce vom face în cele 6 zile pe care le vom petrece împreună:

 • Ziua 1 – Webinar – Întrebări/Răspunsuri;
 • Ziua 2 – Exercițiu de Introspecție – Relația cu tatăl;
 • Ziua 3 – Meditație Ghidată – Regresie în Viața Anterioară cea mai relevantă pentru relația cu tatăl;
 • Ziua 4 – Meditație Ghidată – Proces de vindecare a Copilului Interior care va adresa relația cu tatăl în copilăria curentă și perioada intrauterină;
 • Ziua 5 – Meditație Ghidată – Regresie în Viața dintre Vieți la contractul între suflete cu tatăl;
 • Ziua 6 – Meditație ghidată – Conectarea și împăcarea cu Energia Paternă și Energia Divină.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu, că ai aspecte de rezolvat în relația cu tatăl tău (fie că el este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

După preînregistrare vei primi un email cu detalii organizatorice.


Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.


Iată ce spun câteva persoane care au parcurs un program online similar ”Vindecarea Relației cu Mama”, împreună cu Ruxandra:

” Multumesc nespus de mult pentru momentele petrecute sambata impreuna: s-au deblocat multe si dupa cum ai mentionat si de la despartirea noastra pana acum s-au deblocat multe si am primit multe informatii/idei de la „prietenii” nostri cu aripioare, deci Doamne ajuta mai departe […]  – Anca P.

 Pt. mine este pt. prima data cand particip la un astfel de workshop. Ieri m-am simtit cand bine cand coplesita de unele emotii. Relatia cu mama biologica este si a fost inexistenta – adica am vazut-o de vre-o 4 ori in viata mea. In schimb traieste mama care m-a crescut am vb. cu ea la telefon si totul a fost super Ok. Procesul de iertare cu ea este in plina desfasurare si vreau sa o accept si sa o inteleg asa cum e. […] ” – Cristi Z.

” Mi-a placut mult Workshop-ul “Vindecarea relației cu Mama”, m-a apropiat cu mai multa blandete si intelegere fata de mama. […] ” – Alina P.


 • Locatia:online – poți participa de oriunde ești;
 • Dotari minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de caști;
 • Durată: 27 aprilie – 02 mai (6 zile);
 • Investiție program: 230 lei 

*Pentru cei care achită taxa de participare până în data de 22 aprilie (inclusiv) există o reducere de 15%. Astfel investiția ta scade la 195 lei (se economisesc 35 lei)

Modalitatea de plată o primești pe email, imediat după completarea formularului de mai jos.

Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail la: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru a te înrola în acest program online trebuie să te preînregistrezi în formularul de mai jos:

Detalii

Începe:
aprilie 26, 2020
Se termină:
aprilie 27, 2020
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , , , ,
View Eveniment Website

Loc de desfășurare

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
View Organizator Website