Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Relația cu Banii – Program Online

august 24 @ 7:00 pm - septembrie 7 @ 8:00 pm UTC+2

Relația cu Banii – Program Online - Psih Ruxandra Bulzan

Relația cu banii este pentru mulți oameni un aspect foarte delicat. Vedem adesea în jur atitudini care se întind de la lăcomie la dispreț în ceea ce privește raportarea la bani si alte simboluri materiale. Judecăm, condamnăm, blamăm adevărul și viziunea altora pe acest subiect.

Recunoaștem sau nu, există foarte multă emoție în noi legată de bani.

De-a lungul existenței, sufletul nostru a trăit o mulțime de experiențe în legătură cu bogăția materială și absența ei. Pe baza acestor experiențe am adus cu noi în viața actuală credințe și tipare. Apoi de-a lungul copilăriei am primit alte programe pe care ni le-am însușit pe nemestecate.

Ne trezim apoi la maturitate și conștientizăm că fie ne-am făcut din bani un scop în viață și un dumnezeu, fie evităm cât putem acest aspect și ne dezicem cu aroganță de el.

Una dintre regulile jocului în plan uman, cel puțin în perioada și societatea în care trăim, este cea legată de aspectul financiar, astfel poate ar fi înțelept să clarificăm și să vindecăm și această relație importantă.

Te invit la un proces în care vom îmbina exercițiile de introspecție, meditația ghidată, terapia prin regresie, tehnici de eliberarea emoțională și vindecare spirituală și diverse alte elemente psihoterapeutice. Scopul este să creezi un spațiu de conștiență, pace și aliniere în relația cu banii și bogăția materială.

Programul „Relația cu Banii” este un program online care se întinde pe parcursul a 15 zile. Timp de 15 zile vei primi zilnic de la mine prin email, meditații ghidate înregistrate și exerciții care să te ajute în transformarea relației tale cu banii.

Am creat de asemenea, un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împărtăși experiența lor.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale, știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Iată ce vom face împreună începe 15 zile:

 • Ziua 1 – Webinar LIVE;
 • Ziua 2 – Exercițiu de clarificare a relației cu banii;
 • Ziua 3 – Introspecție – Relația cu banii;
 • Ziua 4 – Introspecție – Omul bogat / omul sărac;
 • Ziua 5 – Meditație ghidată: Regresie într-o viață anterioară: fricile legate de bogăție;
 • Ziua 6 – Meditație ghidată: Regresie într-o viață anterioară: fricile legate de sărăcie;
 • Ziua 7 – Meditație ghidată: Vindecare, transformare, integrare;
 • Ziua 8 – Introspecție – Ce ai învățat despre bani?;
 • Ziua  9 – Meditație ghidată: Regresie în copilărie: Relația cu banii;
 • Ziua  10 – Meditație ghidată: Regresie transgenerațională: Relația cu banii;
 • Ziua  11 – Meditație ghidată: Vindecare transgenerațională: Relația cu banii;
 • Ziua 12 – Introspecție – Valorile de viață și bugetul;
 • Ziua 13 – Introspecție – Claritate cu privire la stilul de viață;
 • Ziua 14 – Meditație – Regresie într-o viață anterioară resursă; conectarea cu energia abundenței;
 • Ziua 15 – Meditație – Manifestarea relației sănătoase cu banii.

Vom începe împreună această călătorie în 24 August, cu un webinar live.

Poți începe la această dată sau ulterior, când vrei tu. Toate materialele îți vor fi trimise pe email și vor rămâne ale tale pentru a le folosi când simți.

Dacă îți dorești și tu să îți redefinești relația cu banii și să aduci mai multă satibitate și pace în acest domeniu, te invit să ni te alături în acest program. Te aștept cu drag să parcurgem împreună drumul acesta.


Permite-mi să mă prezint. Sunt Ruxandra Bulzan, prima mea facultate a fast Științe Economice și sunt peste 20 de ani de când sunt antreprenor. Mai sunt și psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), trainer acreditat internațional al EARTh (European Association for Regression Therapy) și Președinte al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, am formare ca terapeut ThetaHealing și Spiritual Coach.


Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu mine în programe similare:

Carmen F. – „Ieri am terminat cursul și azi am facut un alt pas spre misiunea mea,ceva ce.mi doream de mult. Sunt enorm de fericita. Multumesc din suflet, Ruxandra.”.

Mihaela F. – „Multumesc pentru aceasta experienta. A fost un program complex si realizat cu “simț de raspundere” de către tine, Ruxandra. Pentru mine a venit cu conștientizări, iertări, înțelegeri”.

Alina O. – „Multumesc Ruxandra pentru ca ai fost alaturi de mine/noi, a fost extraordinar de benefic pt mine. Multumesc grupului,…Multa recunostinta!”.

Ioana Aniela C. – „Mulțumesc frumos Ruxandra, pt mine a fost un proces plin de conștientizări, de eliberare de tot ceea ce nu a fost spus la momentul potrivit si de iertare profunda si iubire”.

Mădălina D – „Mulțumesc și eu pentru acest program. …Vreau sa afirm ca vocea ta Ruxandra e atât de calda și blândă, îmi era dor să-mi amintesc de ea. Mulțumesc. ”.


Locația: programul este online, așa că poți participa de oriunde dorești!

Dotări minime: un computer/ laptop/ tabletă/ smartphone. Este important să ai o conexiune stabilă la internet și, preferabil, o pereche de căști comode.

Perioada de desfășurare: 24 Aug-07 Sept. | 15 zile.

Investiție program:   585 lei*

🎟️ *Pentru cei care achită tariful de participare până în data de 04 Aug. există o reducere de 25%. Astfel, investiția scade la 438 lei și economisești 147 lei.


Pentru informații suplimentare mă poți contacta pe e-mail la: ruxandra@vietianterioare.ro


Pentru înscrierea la acest program, completează formularul de mai jos.

Modalitatea de plată

Detalii

Începe:
august 24 @ 7:00 pm UTC+2
Se termină:
septembrie 7 @ 8:00 pm UTC+2
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,
View Eveniment Website

Loc de desfășurare

Online

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
View Organizator Website