Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Vindecarea Relației cu Mama – Program Online (Preinregistrare)

aprilie 5

Vindecarea Relației cu Mama – PO - 2022

Te invit la un proces în care vom folosi Regresia în Vieți Anterioare, Regresia în Copilăria Curentă, Regresie în Viața dintre Vieți și diverse instrumente terapeutice cu scopul de a aduce armonie și vindecare în relația cu mama.


Înainte de a veni pe Pământ sufletul își alege, printre altele, familia în care urmează să se nască deoarece acela este contextul cel mai portivit pentru evolutia sufletului, învățarea lecțiilor de viață și împlinirea misiunii personale. Pentru a trăi o viață în armonie avem nevoie să ne întoarcem cu conștiența spre aceste relații, să le vindecăm, să aducem completare și împăcare.

În psihologie se vorbește foarte mult despre modul în care relația cu mama influențează decisiv dezvoltarea emoționala (si nu numai) a copilului și ulterior modul adultului de a se raporta la viață, la oameni, la Dumnezeu în funcție de felul în care a decurs această relație.

Daca ar fi să întrebi o mare de oameni câti dintre ei au o relație armonioasă cu cea care le-a dat viata… răspusnul îl cam bănuim cu toții. ?

Purtăm atât de mute răni din relațiile cu mamele noastredin viețile trecute precum și din perioada intrauterină si copilăria acestei vieți.

Poate ai simțit mereu că între voi este ca un zid sau poate ai simțit că nu te înțelege sau poate ți-ai dorit să ai o alta relatie cu ea și n-ai știu niciodată cum să te apropii. Poate îți doresti să întelegi diverse aspecte sau poate vrei doar să simți armonie între voi.

Programul „ Vindecarea Relației cu Mama” este un program online care se întinde pe parcursul a 6 zile. Timp de 6 zile vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții de introspecție care să te ajute în rearmonizarea relației cu mama ta.

Am creat de asemnea un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împartăși experiența lor.

De asemenea în prima zi voi sustine un webinar în care îți voi oferi informații și îți voi răspunde la întrebari. Acest webinar va fi susținut live de la ora 19:00 (ora Romaniei) și va fi înregistrat astfel încat să îl poți urmări și ulterior dacă nu poți fi prezent live.

Vom începe această călătorie împreună miercuri, 05 Aprilie.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale stiind că ai alaturi un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține. Zilnic vei primi de la mine o temă prin email pe care o poți face când decizi tu. (NU există un program fix de care să depinzi). Toate materialele pot fi descărcate astfel ele rămân ale tale și ai acces nelimitat la ele.

Iată ce vom face în cele 6 zile pe care le vom petrece împreună:

  • Ziua 1 – Webinar – Întrebări/Răspunsuri;
  • Ziua 2 – Exercițiu de Introspecție – Relația cu Mama;
  • Ziua 3 – Meditație Ghidată – Regresie în Viața Anterioară cea mai relevantă pentru Relația cu Mama;
  • Ziua 4 – Meditație Ghidată – Proces de Vindecare a Copilului Interior care va adresa Relația cu Mama în Copilaria Curenta și Perioada Intrauterină;
  • Ziua 5 – Meditație Ghidată – Regresie în Viața dintre Vieți la Contractual Între Suflete cu Mama;
  • Ziua 6 – Meditație Ghidată – Conectarea și împăcarea cu Energia Maternă Universală.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care ”au experiență” pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Dacă simți și tu că ai aspecte de rezolvat în relația cu mama ta (fie ca ea este încă în viață, fie că a trecut în lumea spiritelor) te invit să ni te alături în acest program.

După preînregistrare, vei primi un email cu detalii organizatorice.


Permite-mi să mă prezint. Sunt Ruxandra Bulzan, psiholog și hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), trainer acreditat internațional al EARTh (European Association for Regression Therapy) și Președinte al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, am formare ca terapeut ThetaHealing și Spiritual Coach.


Iată ce spun câteva persoane care au parcurs workshopul ”Vindecarea Relației cu Mama” împreună cu Ruxandra:

” Multumesc nespus de mult pentru momentele petrecute sambata impreuna: s-au deblocat multe si dupa cum ai mentionat si de la despartirea noastra pana acum s-au deblocat multe si am primit multe informatii/idei de la „prietenii” nostri cu aripioare, deci Doamne ajuta mai departe […]  – Anca P.

 Pt. mine este pt. prima data cand particip la un astfel de workshop. Ieri m-am simtit cand bine cand coplesita de unele emotii. Relatia cu mama biologica este si a fost inexistenta – adica am vazut-o de vre-o 4 ori in viata mea. In schimb traieste mama care m-a crescut am vb. cu ea la telefon si totul a fost super Ok. Procesul de iertare cu ea este in plina desfasurare si vreau sa o accept si sa o inteleg asa cum e. […] ” – Cristi Z.

” Mi-a placut mult Workshop-ul “Vindecarea relației cu Mama”, m-a apropiat cu mai multa blandete si intelegere fata de mama. […] ” – Alina P.


  • Locatia: online – poți participa de oriunde ești;
  • Dotari minime: un computer / laptop / tabletă / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și de preferință, o pereche de caști;
  • Durată: 05➝10 Aprilie 2023 (6 zile);
  • Investiție program*498 lei/persoană.

*Pentru cei care achită tariful de participare până în data de 29 Martie (inclusiv) există o reducere de -15%. Astfel, investiția scade la 423 lei/persoană și economisești 75 lei.


🏷️  Ofertă Limitată  – Participă și la programele ONLINE: Vindecarea Relației cu Tatăl (05➝10 Mai) + Împăcarea cu Sine (07➝14 Iunie) și beneficiezi de un tarif special, redus cu -30%. Astfel, pentru cele 3 programe online, investiția scade la 1.159 lei și economisești 497 lei. Detalii primești după înscrierea în formularul de preînregistrare pe care îl poți accesa apăsând butonul de mai jos.


Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru a te înrola în acest program online accesează și completează formularul de preînregistrare.


 

Loc de desfășurare

Online

Organizator

Psih. Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut Regresii în Vieți Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator