Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Curs de Autohipnoză ONLINE – Reprogramează-ți Viața

mai 31 @ 9:00 am - iunie 3 @ 11:30 am UTC+2

Probabil ai auzit și tu rezultatele diferitelor studii care afirmă că acțiunile, gândurile și emoțiile pe care le trăim zilnic provin în proporție de peste 95% din programele noastre subconștiente.

Mă întreb dacă ți-ai dorit vreodată să faci o schimbare în viața ta, ai luat acea decizie la nivel mental (conștient) dar pur si simplu fie nu ai reusit fie a fost foarte greu.

Poate îți dorești să îți păstrezi o atitudine pozitivă în această perioadă diferită. Sau poate îți dorești să-ți îmbunătațești condiția fizică și să-ți păstrezi motivația de a face mișcare. Sau poate cauți o soluție să îți accelerezi metabolismul. Sau poate ți-ar plăcea să îți crești capacitatea de concentrare și memorie. Sau poate vrei să te debarasezi de senzația de stres din viata ta și să ai un somn liniștit.

Pentru a putea schimba rezultatele din viața noastră este important să schimbăm sursa din care ele se nasc – programele care ruleaza neîncetat în subconștientul nostru. Și putem face acest lucru. Putem să rescriem acele programe care nu sunt în acord cu ceea ce ne dorim pentru viața noastră.

Unele dintre cele mai eficiente metode pentru reprogramarea subconștientului sunt Hipnoza si Autohipnoza. Acestea sunt recunoscute ca instrumente sigure și de efect în creșterea și dezvoltarea personală.

Te invit la curs practic în care vei învăța tot ce ai nevoie să știi pentru a putea folosi cu succes autohipnoza pentru a putea obtine cu ușurința ceea ce îți dorești.

Iată câteva dintre domeniile în care Hipnoza/Autohipnoza te poate ajuta:

 1. Renunțarea la adicții (tutun, zahăr, cofeină etc);
 2. Obținerea relaxării și eliberarea stresului;
 3. Creșterea și menținerea motivației;
 4. Îmbunătățirea formei fizice și sănătății;
 5. Sporirea încrederii în sine (pentru public speaking, în cadrul anumitor relații, la job, în anumite situații etc);
 6. Modificarea anumitor obiceiuri (ex: rosul unghiilor);
 7. Atragerea abundenței;
 8. Depașirea fricilor;
 9. Creșterea capacitătii de concentrare, învățare și memorie;
 10. Creșterea performanțelor sportive;
 11. Eliberarea de procrastinare

și multe, multe altele…

Acesta este un curs practic în care partea de teorie este combinată cu practică astfel încât la sfârșitul cursului să poți folosi aceasta tehnică transformatoare.

Conținutul cursului:

 1. Ce este și cum funcționează hipnoza și autohipnoza;
 2. Pregatirea pentru autohipnoză;
 3. Construcția unei “ședinte” de autohipnoză;
 4. Modalități de auto-inducere a transei hipnotice;
 5. Construirea programelor și scripturilor pentru autohipnoză;
 6. Limbajul autohipnotic;
 7. Auto-livrarea programelor și scripturilor;
 8. Ieșirea din transa hipnotică.
 9. Aplicații practice ale autohipnozei (relaxarea și eliberarea stesului, cresterea calitatii somnului, confortul de a merge la dentist, cresterea increderii in sine, atragerea prosperitatii etc).

Dacă simți că acest workshop de autohipnoza te poate ajuta pe drumul tău, te aștept cu drag să învățam să ne transformam viața.

Începem călătoria noastră marți, 31 Mai de la ora 09:00 ONLINE și ne întâlnim 4 zile consecutiv, câte 2 ore/zi. Astfel vei putea parcurge acest proces oriunde ai fi în lumea asta minunată.

Recomandarea este să fii prezent la orele de desfășurare deoarece energia care se creează este una cu totul specială. Totuși înregistrarea celor 4 module îți va fi disponibilă 14 zile după încheierea cursului.

Deoarece știu că acest curs aduce valoare oamenilor care își doresc să învețe, ai GARANȚIA ”banii înapoi”.  Adică, dacă după prima zi de curs simți că nu a răspuns așteptarilor tale, primești integral suma plătită și poți păstra materialele primite.


Cursul va fi facilitat de către Ruxandra Bulzan, psiholog clinician, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viață curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK) și trainer acreditat internațional EARTh (Earth Association for Regression Therapy). De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.


 • Programul cursului: zilnic – Marți, 31 Mai. – Vineri, 03 Iunie / 09:00–11:30;
 • Locația: ONLINE pe platforma ZOOM;
 • Dotări minime: un computer/ laptop/ tabletă/ smartphone. Este important să ai o conexiune stabilă la internet și, preferabil, o pereche de căști comode.
 • Taxa de participare:  590 lei/persoană 👤;

🎟️ Pentru cei care achita taxa de participare până în data de 20 Mai. există o reducere de -20%, astfel investiția în acest curs scade la 472 lei (economisești 118 lei).

*Locurile sunt foarte limitate și vom merge pe principiul primul venit-primul servit;

**REZERVAREA ESTE CONFIRMATĂ DUPĂ PLATA TAXEI NERAMBURSABILE.


Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com

 Pentru înscrierea la acest workshop experiențial, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații și detalii legate de participare.

Modalitatea de plată

Detalii

Începe:
mai 31 @ 9:00 am UTC+2
Se termină:
iunie 3 @ 11:30 am UTC+2
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , ,
https://www.vietianterioare.ro

Loc de desfășurare

Zoom | Online

Organizator

Psih. Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut Regresii în Vieți Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator