Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Iubirea de Sine – Program Online (Preinregistrare)

septembrie 1, 2020 - septembrie 2, 2020

Realitatea este că mult prea frecvent fugim de noi. Ne găsim de lucru – job-uri, hobby-uri, activități sau ne creem diferite adicții.  Acestea sunt doar mecanisme de evadare și anesteziere, de fugă de noi înșine, de ceea ce se petrece acolo în interior.

 • Ai observat vreodată câtă neliniște este uneori în interiorul tău?
 • Ai conștientizat vreodată cât de critic și dur tinzi să fii cu tine?
 • Ai realizat vreodată câtă presiune pui pe tine însuți?
 • Ai simțit vreodată cum parcă sunt diverse părți în interiorul tău care se află în conflict? (una vrea ceva, cealaltă te împinge să faci altceva)
 • Ai perceput vreodata gălăgia din interiorul tău și cum tot ce ți-ai dori este liniște și pace?
 • Poți să observi cum relația secretă cu tine îți afectează relațiile cu cei dragi?

Dacă ceea ce am descris mai sus (una sau mai multe) îți sunt cunoscute atunci acest program online este pentru tine.

Mult prea frecvent oamenii aleg să muncească până la epuizare seara sau/și să adoarmă în fața televizorului  – în felul acesta ne asigurăm că nu trebuie sa rămânem singuri cu noi înșine. Ar fi mult prea înspăimântător.

Problema este că nici nu conștientizăm ce și de ce facem. Pare firesc. În fond exact același lucru îl fac și ceilalți.

Există însă și altă opțiune – aceea de a face pace cu tine și de a-ți regăsi liniștea interioară.

Am creat acest program online tocmai pentru aceia care au conștiența și curajul de a răspunde afirmativ la cel putin una dintre întrebările de mai sus.  Scopul acestui program este împăcarea cu sine, crearea unui sentiment autentic de iubire de sine și (re)descoperirea păcii interioare.

Programul „Iubirea de sine” este un program online care se întinde pe parcursul a 9 zile. Timp de 9 zile vei primi zilnic de la mine un email cu meditații ghidate înregistrate, video-uri și exerciții de introspecție care să te ajute în a face pace cu tine și a redobândi setimentului de iubire de sine.

Aceste teme zilnice le vei putea face în acord cu programul tău, atunci când ai timp. Ele nu necesită prezența ta online la o anumită oră fixă.

Am creat de asemnea un grup închis pe Facebook în care cei implicați în acest program pot împartăși experiența lor. De-a lungul programelor online am observat cât de valoroasă este susținea grupului.

De asemenea în prima zi voi sustine un webinar în care îți voi oferi informații și îți voi răspunde la întrebari. Acest webinar va fi susținut de la ora 19:00 (ora Romaniei) și va fi înregistrat astfel încat să îl poți urmări și ulterior dacă nu poți fi prezent luni.

Vom începe această călătorie împreună miercuri, 02 Septembrie.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale stiind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

Iată ce vom face în cele 8 zile pe care le vom petrece împreună:

 • Ziua 1 – Webinar;
 • Ziua 2 – Exercițiu de introspecție;
 • Ziua 3 – Întâlnirea umbrei – video + meditație;
 • Ziua 4 – Întâlnirea criticului interior – video + meditație;
 • Ziua 5 – Regresie într-o viață anterioară la sursa relației cu sine – editație ghidată;
 • Ziua 6 – Copilul interior – Video etapele de dezvoltare;
 • Ziua 7 – Vindecarea copilului interior – meditație;
 • Ziua 8 – Împăcarea cu sine – meditație;
 • Ziua 9 – Conectarea cu Sinele Superior – meditație;

Aduncand la un loc aceste aspecte, explorandu-le si lucrând pentru vindecarea si transformarea lor vei putea obține o împăcare cu tine însuți și implicit mai mult echilibru și pace.


Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog & hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și fondator al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.


Iată ce spun câțiva dintre oamenii care au lucrat cu Ruxandra:

Gabriela MicuDeși am simțit un impuls puternic să particip, m-am înscris cu un oarecare scepticism la workshop. Am o minte destul de analitică și lucrez de zeci de ani în medii corporatiste. În cadrul workshopului am trăit o experiență de transformare extrem de puternică, ale cărei efecte s-au menținut până acum. Mi-am vindecat niște emoții la care lucrasem de ani de zile, însa cel mai important lucru a fost că după workshop viața mea s-a transformat radical. M-am regăsit ca și persoană și mi-am redescoperit conexiunea cu sufletul.

Ana Ciotor PredaPentru mine întâlnirea cu tine a fost începutul unui proces din care astăzi culeg roadele și care m-a ajutat foarte mult.

Ilie ElenaDragă Ruxandra, ești singurul om care a reușit să mă reconecteze cu sinele meu interior, cu copilul interior. Am participat la câteva worksopuri cu tine. Sunt mult mai fericită de atunci, mai împăcată cu mine și cu viața în general. Mulțumesc mult, ești ceea ce spui, un profesionist în meseria ta.

Participant  program online ”Vindecarea relației cu Mama”Programul acesta mi a adus acceptarea mamei din mine, o mângâiere pentru copilul meu interior si binecuvântare de la mamele pământene si universale. Am învățat ca provocările vieții sunt niște lecții minunate menite să ne ajute să creștem, să dobândim cunoaștere si înțelegere profundă. Mi-am reamintit de sufletul minunat al mamei mele si de imensa bucurie de a încheia contractul cu ea, de nerăbdarea ca EA, energia aceea cu structura divină să devină mama mea, aici pe pământ. Copilul meu interior este acum mai vesel, mai jucăuș si încrezător ca lumea in care a venit nu e atât de rece si neprietenoasa așa cum a văzut o el si că are puterea de a schimba realitatea intr o secundă. Mulțumesc grupului pentru susținere, suport și iubire. Ruxandra, îți mulțumesc pentru magia pe care o aduci în viața mea.”

 • Locația: Online – poți participa de oriunde ești;
 • Dotări minime: un computer / laptop / tableta / smartphone cu o conexiune stabilă la internet și, de preferință, o pereche de casti;
 • Durată: 02 Sept.-10 Sept. | 9 zile;
 • Investiție program: 330 lei

*Pentru cei care achită tariful de participare până în data de 28 August există o reducere de 10% (se economisesc 33 lei). Astfel investiția este de doar 297 lei.

Modalitatea de plată o primești pe email, imediat după completarea formularului de preînregistrare.


Pentru informații suplimentare mă poți contacta pe e-mail la: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru a te înrola în acest program online accesează și completează formularul de preînregistrare.

Modalitatea de plată

 

Detalii

Începe:
septembrie 1, 2020
Se termină:
septembrie 2, 2020
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,
View Eveniment Website

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
View Organizator Website