Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Formare și Certificare Internaționala în Hipnoza Ericksoniana

septembrie 20, 2020 - septembrie 21, 2020

Formare si Certificare Internationala in Hipnoza Ericksoniana - Ruxandra Bulzan

Formare si Certificare Internationala in Hipnoza Ericksoniana

sub egida Regression Academy U.K., EARTh si

Asociatia de Hipnoza si Terapie prin Regresie

Un program accelerat (5 zile) de instruire si practica integrata a tehnicilor traditionale de hipnoza, pentru a putea practica eficient si rapid aceast tip de terapie.


 – ONLINE (Zoom), 21-25 Sept. 2020

Acest curs te ajuta sa dobandesti cunostintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasica Ericksoniana. Alatura-te celor peste 450 persoane din intreaga lume care au urmat acest program de pregatire al Regression Academy (U.K.)In Romania, acest program este predat si supervizat in limba romana de Ruxandra Bulzan – Psiholog & Hipnoterapeut.

Pregatirea ca si hipnoterapeut este o experienta care aduce un sentiment profund de multumire interioara. Inveti cum sa folosesti hipnoza pentru a-i ajuta pe alti oameni sa isi implineasca potentialul in timp ce tu insuti cresti personal si profesional.

Acest curs este structurat astfel incat sa dobandesti si sa fixezi conceptele teoretice ale hipnoterapiei asa cum au fost ele definite de Milton H. Erkson si dezvoltate apoi de predecesorii sai importanti. Cursul te poarta prin tainele inductiei hipnotice inainte de a te invata cum sa construiesti un script adaptat nevoilor clientului si cum sa structurezi eficient o sesiune de hipnoterapie.

Pana la finalul cursului vei invata cum sa iti dezvolti o activitate profesionala in domeniul hipnoterapiei. De asemenea vei stii cum sa gestionezi relatia cu un client de la primul contact pana la finalizarea cu succes a procesului terapeutic. Vei stii cum sa abordezi fiecare client in acord cu unicitatea sa si vei stii cum sa adaptezi procesul terapeutic pentru fiecare persoana in mod individual.


Cursul de hipnoza al Ruxandrei mi-a adus structura si liniste in modul meu de a lucra cu oamenii. Informatiile transmise in mod profesional, cu o combinatie perfecta de empatie si claritate, au ajuns la mine intr-un mod atat de firesc si imi este foarte usor sa le aplic. Recomand cu mare drag tuturor sa participe: fie ca doriti sa va imbunatatiti viata personala sau ca doriti sa aplicati aceste informatii in lucrul cu clientii vostri.” – (Oltea Tudose)

Bine te-am (re)intalnit! 🙂

Eu sunt Ruxandra Bulzan.

Obisnuiesc sa spun adesea ca am cel mai cool job din Univers. Practic si predau hipnoterapia si terapia prin regresie. Prin intermediul sesiunilor individuale am lucrat cu peste 2000 de clienti, iar in cadrul workshopurilor de grup pe care le-am sustinut au participat peste 5000 de persoane.

Dar lucrurile nu au stat mereu asa….

Unele dintre vorbele repetate frecvent de mama mea pe parcursul copilariei mele erau – “Viata este grea“, “In viata nu faci ce vrei, faci ce trebuie” si “Nu toate sunt asa cum vrem noi“. Probabil recunosti si tu modelul. Mi-a fost mereu tare greu (imposibil chiar) sa ma resemnez in fata unei vieti prea inguste. Poate pentru ca am simtit mereu profund in interior ca suntem mult mai mult decat atat, ca avem o putere mult mai mare de a alege o viata mai bogata, mai expandata, plina de bucurie.

Cautarile mele in a afla ce exista dincolo de planul foarte concret au inceput destul de devreme. La 14 ani am decis brusc sa urmez liceul teologic, sperand ca acolo voi gasi raspunsurile. Am studiat intens teologia, dar am simtit ca tot ma ingusteaza si am simtit din nou ca trebuie sa fie mai mult. Am ales apoi sa ma focalizez pe lumea materiala si m-am indreptat spre stiinte economice. Am facut multi ani de antreprenoriat in recrutare de personal, traininguri, organizare evenimente – imi doream sa cunosc oamenii, sa ii ajut sa creasca, crezand ca daca ma focalizez pe altii gasesc acel ceva nedefinit pe care inima mea il cauta.

A existat apoi un moment de rascruce in viata mea care m-a impins spre a cauta dincolo de planul fizic. “Intamplator” am descoperit materiale despre hipnoza si regresii si am experimentat puterea transformatoare a acelor procese in viata mea. Mi-am dat seama ca daca nu mi-ar fi frica de nimic (ce zic oamenii, siguranta financiara, imaginea mea, ca nu o sa reusesc, etc.) mi-as dedica viata acestui tip de terapii. Si a existat un moment in care am decis sa-mi urmez inima, oricat ar dura, orice ar insemna asta.

Au urmat anii de studiu in care am citit tot ce am intalnit pe acest subiect, am urmat cele mai bune cursuri pe care le-am gasit in afara tarii, am facut sesiuni pro bono, am avut profesori care mi-au supervizat munca. Am urmat facultatea de Psihologie si un master in Psihologie clinica. Multe ore de studiu si multe ore de practica. De indata ce am intrat in acest domeniu am avut un sentiment de a ma fi intors acasa. Feed-back-ul oamenilor care vorbesc despre transformarile vietilor lor imi umple inima. Acum primesc zilnic confirmarea a ceea ce am simtit mereu, inca din copilarie – noi ne creem viata si experienta vietii poate fi expandata si plina de bucurie. E ca si cand am gasit ceea ce am cautat atat de mult.

In urma cu 5 ani am fost invitata sa fac parte din echipa de traineri a Regression Academy (U.K.) astfel incat in prezent predau programe de certificare internationala atat in Romania, cat si in Anglia.

Daca simti ca iti doresti si tu sa ajuti oamenii sa faca transformari profunde in vietile lor, daca iti doresti sa iti dezvolti abilitatile practice si sa dobandesti cunostinte teoretice intr-o structura care se sprijina pe documentare si o practica solida, daca iti doresti sa stii cum sa lucrezi cu oamenii dintr-un spatiu al inimii deschise, te invit sa mi te alaturi in aceasta calatorie fascinanta.


Sunt foarte incantata de modul in care a decurs acest curs. Foarte clar, aplicat, cu exemple concrete si practica multa. Multumesc pentru experienta prin care ne-ai purtat.” – (Monica Dascalu)

 

Acest curs te echipeaza cu o trusa completa de lucru, inclusiv in domeniile pentru care ar mai trebui studiat, si cu o puternica componenta etica. Este profesionist, bazat pe studii si practica relevanta, iar tehnicile au eficienta dovedita. Recomand!” – (Ioana Popescu)

 


Parteneriat Program Formare Hipnoza Tot acest program este instruit sub egida Regression Academy (U.K.), EARTh si Asociatia de Hipnoza si Terapie prin Regresie, in limba romana, de catre Ruxandra Bulzan.

Ruxandra este Psiholog & Hipnoterapeut, Supervising trainer in cadrul Regression Academy (U.K.), membru Professional & Certified EARTh Association și Presedintele Asociatiei de Hipnoza si Terapie prin Regresie din Romania.

Desfasurator program:

Ziua 1 – Hipnoza si Hipnoterapie
 • Mituri si adevaruri cu privire la hipnoza
 • Indicatorii fizici ai transei
 • Modelul mintii si factorul critic al mintii subconstiente
 • Tipuri de sugestii hipnotice
 • Metaforele si imaginile in hipnoza
 • Depasirea rezistentei clientilor de a intra in stare de transa
 • Demostratii si exercitii practice
Ziua 2  – Inducerea starii de transa hipnotica
 • Teste de sugestibilitate
 • Inductia prin relaxare progresiva
 • Hipnoza prin imagerie ghidata
 • Demostratii si exercitii practice
Ziua 3 – Aprofundarea transei hipnotice
 • Verificarea profunzimii transei si semnalarea ideo-motorie
 • Hipnoza prin confuzie
 • Interviul cu un client
 • Contra indicatori in folosirea hipnozei
 • Raportul terapeutic
 • Anamneza (adunarea informațiilor despre client)
 • Folosirea unui pendul
 • Demostratii si exercitii practice
Ziua 4 – Instrumente terapeutice in hipnoza
 • Ancorarea transei hipnotice
 • Demonstrarea sugestiilor pentru incredere și ancorare
 • Folosirea sugestiilor
 • Demonstrarea sugestiilor pentru o problema neemotionala simpla
 • Exercitiu de scriere a sugestiilor și pregatirea unei ședințe complete
 • Demostratii si exercitii practice
Ziua 5 – Scripturile in hipnoterapie
 • Administrarea scripturilor prin hipnoza
 • Domenii cheie pentru hipnoterapie
 • Inceperea unei afaceri in domeniul hipnoterapiei
 • Demo – sedinta de hipnoza
 • Certificare și supervizare

Pentru o mai buna intelegere si aprofundare a cunostintelor, inaintea inceperii cursului este recomandata lecturarea cartii „Hipnoza clinica. Tehnici de inducţie. Strategii terapeutice” – Ion Dafinoiu.

Alte recomandari suplimentare:  „Essentials of Hypnosis” – M. Yapko si „Hypnosis for Change” – Josie Hadley & Carol Staudacher.


Acest program de formare ofera certificare dubla. Cei care parcurg pana la final cerintele curriculei vor primi o diploma din partea Regression Academy (U.K.) si inca una din partea Asociatiei de Hipnoza si Terapie prin Regresie.

Diplomele atesta abilitatile și cunostintele studentulului privind tehnicile predate. Evaluarea competentelor va fi facuta atat informal cat si formal prin observare in timpul lucrului in grupuri.

Cerintele pentru obtinerea diplomei sunt:

 1. Prezenta la toate cele 5 zile ale cursului, integral;
 2. Realizarea unei inregistrari audio pentru evaluarea abilitatilor;
 3. Studiul materialului predat si completarea chestionarului de evaluare;
 4. Un rezumat scris al sesiunilor cu 5 clienti.

► Locatia si data:

Desfasuram acest curs ONLINE, prin platforma Zoom (foarte usor de instalat, stetat si utilizat). Persoanele inscrise si confirmate primesc datele de acces in grupul privat unde se va desfasura live acest program.

Acest program de formare dureaza 5 zile care va avea loc de luni, 21 Sept. pana vineri 25 Sept. incepand cu ora 09:00 pana la ora 17:00.

? Predarea se intampla live, in timp real, iar prezenta, atentia si participarea activa este necesara pe toata durata celor 5 zile de curs.

► Investitia in acest program:

Acest program de formare si certificare este compus din 5 zile de curs din care 35 ore de clasa + 60 ore de studiu acasa + 2 ore de supervizare prin e-mail pentru 5 studii de caz și certificare. Investitia totala este de  795 euro.*

*Pentru cei care achita avansul pana in data de 15 Sept. exista o reduere de 50€ (euro), astfel tariful cursului este 745 euro.

Pentru a iti rezerva locul este necesar sa achiti un avans nerambursabil de 50% din valoarea cursului, restul putand sa-l platiti pana la data de 18 Sept. Locurile sunt foarte limitate si se aloca in ordinea depunerii avansaului. Din experienta cursurilor anterioare, locurile sunt ocupate integral cu cateva saptamani inainte de inceperea cursului.

?? Numarul de locuri este limitat. Locurile vor fi alocate in ordinea rezervarii.


Deoarece știu că acest curs aduce valoare oamenilor care își doresc să învețe, ai GARANȚIA – ”banii înapoi”. Adică, dacă după prima zi de curs simți că nu a răspuns așteptarilor tale, primești integral suma plătită pe curs.


Pentru informații suplimentare ne poți contacta pe e-mail: ruxandrabulzan@gmail.com

Pentru înscrierea la acest workshop experiențial, completați formularul dedicat și veți primi un email cu informații și detalii legate de participare.

 

Modalitatea de plată

 

 

Detalii

Începe:
septembrie 20, 2020
Se termină:
septembrie 21, 2020
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , ,
View Eveniment Website

Loc de desfășurare

landing 2

Organizator

Ruxandra Bulzan – Hipnoterapeut – Regresii in Vieti Anterioare
Email:
ruxandrabulzan@gmail.com
View Organizator Website