Vieti anterioare

Seminarii si evenimente

Workshop Experiențial ONLINE – Călătorie în Viața dintre Vieți

Zoom | Online

“Viata dintre Vieti” reprezinta acel spatiu fascinant in care sufletul isi continua existenta intre momentul parasirii corpului fizic (asa numita “moarte”) si momentul in care el revine in plan fizic din nou prin nasterea intr-un corp nou.

Workshop pentru Psihologi și Terapeuți – ‘Darurile și Misiunea Spirituală’

Zoom | Online

Fiecare dintre noi am venit în această viață cu o misiune clară și cu talbă de daruri cerești care să ne ajute în a ne împlini misiunea.

Cultura și societatea în care am ales să ne naștem ne-a determinat pe mulți să facem alegeri ”logice” și să ne uitîm complet chemarea atunci când am ales în adolescență drumul profesional însă o dată cu ridicarea vibrație

Workshop avansat de terapie prin regresie – Regresia de grup

Zoom | Online

Lucrul cu grupurile în regresie sau orice alte procese de meditație/conștiință modificată are niște particularități anume,funcționează diferit față de procesele terapeutice individuale.

Program de mentorat și supervizare – Terapia prin Regresie

Zoom | Online

Acest program a fost creat și se adresează EXCLUSIV absolvenților Programului de Formare în Terapia prin Regresie. Este o vreme bună de când eu nu mai iau clienți noi și îmi doresc să transmit mai departe tot ceea ce am învățat și continui să învăț. Viziunea mea este să ducem aceasă profesie la un nivel înalt, un nivel la care să fie luată cu adevărat în serios.

Formare și Certificare Internațională în Hipnoza Ericksoniană

Zoom | Online

Un program accelerat (5 zile) de instruire si  practica integrata a tehnicilor traditionale de hipnoza, pentru a putea practica eficient si rapid aceast tip de terapie. Acest curs te ajuta sa dobandesti cunostintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasica Ericksoniana. Alatura-te celor peste 450 persoane din intreaga lume care au urmat acest program de pregatire al Regression Academy (U.K.).

Workshop Experiențial ONLINE – Explorarea și Vindecarea Vieților Anterioare

Zoom | Online

Mă întreb dacă ești unul dintre acei oameni care au simțit, au știut dintotdeauna că sufletul are multiple experiențe umane. Sau poate faci parte dintre aceia pentru care acest subiect nici nu a existat până de curând, când ceva, cineva te-a făcut să fii curios și să te întrebi. Personal mereu am simțit că trebuie să fie mai mult decât viața aceasta.