Vieti anterioare

Povestea Anei: O viaţă anterioară celebră

Ana este o femeie tânără specială care prin munca ei face o diferență în viețile oamenilor din orașul în care trăiește și nu numai. Ne cunoaștem de câțiva ani buni și mereu am admirat-o pentru proiectele pe care le desfășoară. Am avut bucuria să o regăsesc printre participanții unuia dintre workshopurile experiențiale pe care le-am susținut în țară.

Eram la regresia dedicată carierei și misiunii personale când s-a perceput ca fiind o femeie în pantaloni trei sferturi și bluză, în mijlocul unor oamenii cărora le explica cum să lucreze pentru a se întreține. Și-a întrebat Sinele superior care este numele său și răspunsul primit a fost „Mary Jane Meg”…

În următorul moment s-a vizualizat ca fiind într-o cameră și scriind un jurnal sub forma unor scrisori la îndemnul amantului, un tânăr june. Știa intuitiv că era anul 1856. Scrisorile îi erau destinate fiicei sale și prin ele îi spunea despre cum este să fii femeie liberă în acea societate.

Știa că este departe de ea și cel mai mare regret al său era că nu-i fusese alături fiicei sale în perioada când aceasta a fost însărcinată și n-a putut să se bucure de nepotul său. (În viața curentă activitatea ei este îndreptată spre femeile însărcinate și bebeluși). La un moment dat a trimis acest jurnal soțului său pentru a ajunge în posesia fiicei.

S-a întors apoi în spate în timp și a perceput că înainte de aceste momente trăia pe un alt continent și avea împreună cu soțul ei o pensiune mică de care se ocupa în întregime ea. Era o viață grea căci nu avea niciun ajutor din partea soțului.

Plecarea pe vas a fost pentru ea o evadare din acea viață. Un amănunt interesat pe care l-a perceput a fost că în acea epocă, în care femeile purtau doar fuste, și-a cusut singură pantaloni înainte de a pleca.

Perioada petrecută departe de casă, pe un nou teritoriu a ajutat-o să învețe să fie independentă și i-a dezvoltat pionieratul, lucruri care se manifestă puternic și în viața curentă.

Sfârșitul vieții a găsit-o pe o pajiște. Știa că munca și misiunea ei sunt finalizate acolo. A lăsat un bilet pentru fiica ei, apoi într-o stare de meditație sufletul i-a părăsit corpul fizic și s-a ridicat în lumină.

Când a ieșit din regresie a făcut o căutare rapidă pe internet căutând „Mary Jane 1856” și a avut marea surpriză să găsească informații despre „Mary Jane Megquier, 1856” – o femeie pionier în Calea Aurului, ale cărei scrisori au fost publicate în anul 1949.

Rareori îmi este dat să fiu martor al amintirii unei vieți anterioare rămasă celebră şi care poate fi verificată printr-o căutare pe internet și este remarcabil când se întâmplă asta.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra