Vieti anterioare

despre
Hipnoză și regresii
În vieți anterioare

Povești din camera de terapie

Psih. Ruxandra BULZAN

Despre carte

Mă bucur să te întâlnesc, cititor drag! Am scris această carte cu gândul la tine, dorindu-mi să te ajut să descoperi universul fascinant al istoriei sufletului tău.

De-a lungul carierei mele de terapeut și trainer, am avut bucuria și onoarea să fiu martorul călătoriilor interioare de descoperire și transformare a mii de oameni.

Această carte reprezintă o foarte mică parte a acestor experiențe de lucru și intenția ei este de a face lumină cu privire la domeniul hipnozei și terapiei prin regresie, concepte asupra cărora planează încă o mulțime de mituri nefondate.

Structura mea interioară este una foarte analitică. Sunt un om care are nevoie să înțeleagă „de ce?” și „cum?” înainte să creadă ceva. Am convingerea că aceasta este o atitudine sănătoasă. Ca urmare a acestui fapt, am căutat și caut în continuare să identific acel pod între rațiune și simțire, între psihologie și spiritualitate, între ştiinţă și intuiţie.

Despre Cartea - HIPNOZĂ ȘI REGRESII ÎN VIEȚI ANTERIOARE

Ce afli din această carte

Scopul acestei cărți este să îți aducă mai multă claritate și o perspectivă acordată cu realitatea din cabinet asupra hipnozei, hipnoterapiei și terapiei prin regresie. Am abordat pe parcursul ei cele mai frecvente întrebări primite de-a lungul anilor, întrebări pe care, îmi imaginez, că le-ai avut și tu.

Capitolul 1 - Hipnoza – între mit și realitate

Îți vorbesc despre hipnoză, despre ceea ce este hipnoza și hipnoterapia cu adevărat dincolo de mituri și despre cum funcționează acestea. Am adăugat aici științifice legate de eficiența hipnoterapiei.

Capitolul 4 – Vindecarea trecutului și transformarea prezentului

Îți prezint studii de caz (povești, cum îmi place mie să le numesc) din lucru cu clienții mei: care a fost proviocarea cu care a venit fiecare, ce am descoperit și cum s-a transformat viața lor ulterior.

Capitolul 7 – Karma

Capitolul 6 vorbește despre ce reprezintă karma și care sunt pații necesari a fi parcurși pentru ca tiparele karmice să fie depășite.

Capitolul 2 - Reîncarnarea

Îți prezint descoperiri uimitoare ale unor studii care răstoarnă paradigme și credințe învechite, nefundamentate. Rezultatele acestor studii desfășurate de-a lungul câtorva zeci de ani reprezintă dovezi incontestabile ale reîncarnării.

Capitolul 5 - Călătoria Sufletului: Viaţa dintre Vieți

În capitolul 5, abordez ceea ce se numește viața dintre vieți, acel spațiu în care sufletele noastre există între viețile umane (și nu doar). Îți vorbesc despre diversele etape prin cate trece sufletul aici.

Capitolul 8 – Despre entităţile ataşate și eliberarea lor în lumină

Adesea acesta este privit ca un subiect tabu. Te invit să privești o perspectivă diferită.

Capitolul 3 - Regresia în vieți anterioare

Îți detaliez despre terapia prin regresie: ce este, cum funcționează și ce tipuri de provocări pot fi adresate și rezolvate prin acest tip de terapie. Afli și etapele unei sesiuni de terapie prin regresie.

Capitolul 6 – Criza spirituală

Criza spirituală este un proces transformațional care are loc uneori ca urmare a unei treziri bruște a conștiinței. Poate fi un moment provocator care poate fi depășit mai ușor decă cei care îl traversează îl înțeleg.

Capitolul 9 – Transformare şi vindecare

Am pus aici o serie de exerciții practice pentru dezvoltarea ta personală pe care le poți face.

Pentru cine este cartea?

Am scris această carte pentru cei interesați de domeniul psihologiei și cel al spiritualității. Am pus în ea experieța mea de lucru cu clienții în teraiile individuale, în procesele de grup și în cardul cursurilor pe care le predau.

Pagini din carte

Până când ajunge cartea la tine, te invit să o răsfoiești virtual

Ce spun cititorii:

Feedback-ul primit de la cei care au citit deja cartea a fost peste orice așteptări. Unii au apreciat mai mult aspectele știițifice, alții mi-au scris că i-au inspirat în special poveștile, iar pentru alții exercițiile practice de final au fost partea favorită.

O carte care lămurește și inspiră. Scrisă din cunoașterea, experiența și deschiderea intuitivă a Ruxandrei, cititorul va primi informațiile necesare despre ce înseamnă, cum se întâmplă și ce poate oferi din perspectiva terapeutică o regresie în vieți anterioare. Pe lângă acestea regăsim multe exemple, un fapt îmbucurător dat fiind ca ființa noastră rezonează cel mai profund cu poveștile de viață. Împărtășirile însuflețite, pline de emoție și revelații ale călătoriilor clienților ei sunt cele care ne miscă, ne inspiră și ne dau speranța că orice blocaj aparent din viața curentă s-ar putea să își găseasca răspunsul și eliberarea într-o cercetare în trecutul sufletului nostru. Este o carte care sper că își va găsi locul meritat între referințele profesioniștilor din domeniul sănătății mentale, al călătorilor spirituali și mai presus în inimile noastre.

Andrea Filip

Am parcurs cu bucurie această carte mult așteptată. Lectura este captivantă, dinamică, motivantă. Cititorul se va regăsi în poveștile unor oameni care au parcurs drumul spre starea de echilibru. Simpla conștientizare a unui tipar pe care îl repetăm, poate aduce schimbări remarcabile. Capitolul 9 al cărții vine cu exerciții practice pentru fiecare dintre noi. Fără îndoială, această carte este un reper important în domeniul hipnozei regresive.

Ana Oprea

Când am început să citesc cartea Ruxandrei nu am mai putut să o las din mână până nu am ajuns la final. Deși abundă în argumente și dovezi științifice, poate fi citită cu ușurința de oricine este interesat de acest subiect, iar pentru terapeuții din domeniu constituie un bun ghid de practică. Am făcut, cu fiecare pagina, o incursiune fascinantă în istoria sufletului și am învățat din fiecare poveste terapeutică.

Isabela Hurjui

Îți multumesc, Ruxandra, pentru iubirea cu care împarți din experienta ta. Am găsit în această carte exerciții care să mă ajute să ajung mai aproape de sufletul meu și in același timp studii de caz și explicații științifice care constituie instrumente de mare valoare pentru mine, psihoterapeutul.

Cornelia Săraru

  Despre autor

  Ruxandra Bulzan

  Mă bucur să te întâlnesc, cititor drag! Am scris această carte cu gândul la tine, dorindu-mi să te ajut să descoperi universul fascinant al istoriei sufletului tău. De-a lungul carierei mele de terapeut și trainer, am avut bucuria și onoarea să fiu martorul călătoriilor interioare de descoperire și transformare a mii de oameni.

  Această carte reprezintă o foarte mică parte a acestor experiențe de lucru și intenția ei este de a face lumină cu privire la domeniul hipnozei și terapiei prin regresie, concepte asupra cărora planează încă o mulțime de mituri nefondate. Structura mea interioară este una foarte analitică. Sunt un om care are nevoie să înțeleagă „de ce?” și „cum?” înainte să creadă ceva.

  Am convingerea că aceasta este o atitudine sănătoasă. Ca urmare a acestui fapt, am căutat și caut în continuare să identific acel pod între rațiune și simțire, între psihologie și spiritualitate, între ştiinţă și intuiţie.

  despre
  Hipnoză și regresii
  În vieți anterioare

  Povești din camera de terapie

  Cartea - DESPRE HIPNOZĂ ȘI REGRESII ÎN VIEȚI ANTERIOARE

  Întrebări frecvente

  Sunt 192 pagini împârțite în 9 capitole.

  Cartea este în format A5 -

  Poți cumpăra cartea „Despre hipnoză și vieți anterioare” exclusiv de pe acest site.

  Tariful de transport prin curierat rapid este 15 lei pentru plata cu cardul si 30 lei pentru plata ramburs.

  Sigur și te încurajez să faci asta! O poți achita cu cardul și o vom trimite la adresa indicată de tine