Vieti anterioare

Formare și Certificare
Internațională în
Hipnoză Ericksoniană

Un program accelerat (5 zile) de instruire teoretică și practică  a tehnicilor tradiționale de hipnoză, pentru a putea practica eficient aceast tip de terapie.

Formare și Certificare
Internațională în
Hipnoza Ericksoniană

Un program accelerat (5 zile) de instruire și practică integrată a tehnicilor tradiționale de hipnoză, pentru a putea practica eficient și rapid aceast tip de terapie.

– ONLINE (Zoom) –
03-07 Aprilie 2023-

Sub egida Regression Academy (U.K), EARTH si Asociația de Hipnoză și Terapie prin Regresie

Acest curs te ajută să dobândești cunoștințele și abilitățile de care ai nevoie pentru a practica cu succes hipnoterapia clasică Ericksoniană.

Alătură-te miilor de persoane din întreaga lume

care au urmat acest program de pregătire al Regression Academy (U.K.). În Romania, acest program este predat și supervizat de Ruxandra Bulzan – Psiholog & Hipnoterapeut.

Pregătirea ca hipnoterapeut este o experiență care aduce un sentiment profund de mulțumire interioară. înveți cum să folosești hipnoza pentru a-i ajuta pe alți oameni să își împlinească potențialul în timp ce tu însuți crești personal și profesional.

Acest curs este structurat astfel încat să dobândești și să fixezi conceptele teoretice ale hipnoterapiei așa cum au fost ele definite de Milton H. Erickson și dezvoltate apoi de discipolii săi importanți.

Cursul te poartă prin tainele inducției hipnotice înainte de a te învăta cum să construiești un script de reprogramare hipnotică adaptat nevoilor clientului și cum să structurezi eficient o sesiune de hipnoterapie. Până la finalul cursului vei învăța cum să dezvolți o activitate profesională în domeniul hipnoterapiei. De asemenea vei știi cum să gestionezi relația cu un client de la primul contact până la finalizarea cu succes a procesului terapeutic. Vei știi cum să abordezi fiecare client în acord cu unicitatea sa și vei știi cum să adaptezi procesul terapeutic pentru fiecare persoană în mod individual.

Oltea Tudose

Cursul de hipnoză al Ruxandrei mi-a adus structura și liniște în modul meu de a lucra cu oamenii. Informațiile transmise în mod profesional, cu o combinație perfectă de empatie și claritate, au ajuns la mine într-un mod atât de firesc și îmi este foarte ușor să le aplic. Recomand cu mare drag tuturor să participe: fie că doriți să vă îmbunătățiți viața personală sau că doriți să aplicati aceste informații în lucrul cu clienții voștri.

Rajko Kuzmanović
Rajko Kuzmanović

Dacă vrei să înveți cu adevarăt și practic hipnoza atunci îți recomand să faci cursul cu Ruxandra. Este un profesionist desăvârșit iar modul în care predă este simplu, clar și concis bazat pe experiența ei vastă în acest domeniu. Sunt convins că apoi ți se va deschide pofta să evoluezi mai departe așa că îți recomand cu toata căldura să continui cu modulele de regresie.

Raluca Vasiliu

Cursul şi structura acestuia mi-au depăşit cu mult aşteptările şi, chiar aş putea spune că, întreaga experienţă mi-a întărit şi mai mult decizia de a-mi urma visul. Iar onoarea de a o avea pe Ruxandra ca trainer, pentru mine a fost minunată întrucât are darul de a se face înţeleasă şi transmite informaţiile necesare într-un mod extrem de clar. Felicitările mele pentru tot ce faci pentru a forma profesionişti în domeniu, draga mea! Mă simt onorată să te am ca mentor.

Monica Dascălu

Cursul de Hipnoză este excelent structurat, având atat parte teoretică dar bazându-se în special pe foarte multă practică. Imediat după curs am putut sa lucrez direct cu clienții mei, iar ei să obțină rezultate. Multumesc foarte mult Ruxandra pentru tot ce m-ai învâțat!

Irina Ciobanu

Cursul de hipnoza este foarte bun, atat din punct de vedere al calitatii informatiei cat si al structurii. Mi-a placut foarte mult si faptul ca am lucrat mult practic. Cursul a fost foarte util pentru practica mea de la cabinet si este o baza importanta pentru cursul de regresii. Multumesc Ruxandra!

Sorin Manolache

A fost un curs care a imbinat foarte bine teoria si practica, astfel incat la finalul lui sa fii capabil sa incepi sa practici cu clientii. Ruxandra este un trainer experimentat care ne-a raspuns la toate intrebarile si ne-a incurajat sa devenim din ce in ce mai independenti, la finalul cursului fiind capabili sa conducem prima noastra Hipnoza. De asemenea, am ramas o comunitate in care ne ajutam intre noi, iar Ruxandra ne este alaturi pentru a depasi orice provocare aparuta pe parcurs cu clientii.

Alina Mihalca

Citind materialul recomandat pt participarea la cursul de hipnoza al Ruxandrei m am gandit ca va fi o experienta interesanta. Marturisesc insa ca asteptarile mele au fost depasite cu mult de felul in care a fost conceput cursul : concis, la obiect, super eficient dar si amuzant , bazat si pe practica si relationare.Si acest lucru se datoreaza calitatilor trainerului care prin competenta , carisma si umor imprima energia ei minunata in tot ce face.

Adrian Turculet

Căutarea mea , spre a mă apropia de hipnoză, ma adus în modul cel mai favorabil mie la cursul Ruxandrei. Informații extrem de condensate , structurate și fixate in minte prin reprize de lucru efectiv , mi-au arătat că am ajuns la locul potrivit, langă omul potrivit inițierii mele. Ruxandra,… îti admir puterea de a transmite învatatură , de dincolo de limitele simțurilor, într-o formă digerabilă și asimilabilă minții raționale.

  Bine te-am (re)întâlnit!
  Eu sunt Ruxandra Bulzan.

  Obișnuiesc să spun adesea că am cel mai cool job din Univers. Practic și predau hipnoterapia și terapia prin regresie. Prin intermediul sesiunilor individuale am lucrat cu peste 3250 de clienți, iar în cadrul workshopurilor de grup pe care le-am susținut au participat peste 5800 de persoane.

  Dar lucrurile nu au stat mereu așa….

  Unele dintre expresiile repetate frecvent de mama mea pe parcursul copilăriei mele erau – „Viața este grea”, „În viață nu faci ce vrei, faci ce trebuie” și „Nu toate sunt asa cum vrem noi”. Probabil recunoști și tu modelul. Mi-a fost mereu tare greu (imposibil chiar) să mă resemnez în fața unei vieți prea înguste. Poate pentru că am simțit mereu profund în interior că suntem mult mai mult decât atât, că avem o putere mult mai mare de a alege o viață mai bogată, mai expandată, plină de bucurie.

  Căutarile mele în a afla ce există dincolo de planul foarte concret au început destul de devreme. La 14 ani am decis brusc să urmez liceul teologic, sperand că acolo voi găsi răspunsurile. Am studiat intens teologia, dar am simțit că mă îngustează, mă pune într-o cutie prea mică pentru mine si am știut din nou că trebuie să fie mai mult. 

  Am ales apoi să mă focalizez pe lumea materială și m-am îndreptat spre stiinte economice. Am avut mulți ani de antreprenoriat în recrutare de personal, traininguri, organizare evenimente – îmi doream să cunosc oamenii, să îi ajut să crească și să se bucure, crezând probabil că dacă mă focalizez pe alții găsesc acel ceva nedefinit pe care inima mea îl căuta.

  A existat apoi un moment de răscruce în viața mea care m-a împins spre a cauta dincolo de planul fizic. Sincronicitatea a făcut să descopăr materiale despre hipnoza și regresii și să experimentez puterea transformatoare a acelor procese în viața mea. Mi-am dat seama că dacă nu mi-ar fi frica de nimic (ce zic oamenii, siguranța financiară, imaginea mea, că nu o să reușesc, etc.) mi-aș dedica viața acestui tip de terapii. A existat apoi un moment în care am decis să-mi urmez inima, oricât ar dura, orice ar însemna asta.

  Au urmat ani de studiu în care am citit tot ce am întâlnit pe acest subiect, am urmat cele mai bune cursuri pe care le-am găsit în afara țării, am făcut sesiuni pro bono, am avut profesori care mi-au supervizat munca. Am urmat Facultatea de Psihologie și un master în Psihologie Clinica. Multe ore de studiu și foarte multe ore de practică. De îndată ce am intrat în acest domeniu am avut un sentiment de a ma fi întors acasă. Feed-back-ul oamenilor care vorbesc despre transformarile vieților lor îmi umple inima. Acum primesc zilnic confirmarea a ceea ce am simțit mereu, încă din copilarie – noi ne creem viața și experiența vieții poate fi expandată si plină de bucurie. E ca și când am găsit ceea ce am cautat atât de mult.

  În urmă cu 7 ani am fost invitată să fac parte din echipa de traineri a Regression Academy (U.K.) astfel încat în prezent predau programe de certificare internatională atât în România, cât și in Anglia. În anul 2019 am prmit recunoașterea din partea Asociației Internaționale de Terapie prin Regresie de a fi unul dintre cei doar 10 traineri acreditați internațional să predea instrumente avansate de terapie prin regresie.

  Dacă simți că îți dorești și tu să ajuți oamenii să facă transformări profunde în viețile lor, dacă îți dorești să îți dezvolți abilitațile practice și să dobândești cunoștințe teoretice într-o structură care se sprijină pe documentare și o practică solidă, dacă îți dorești să știi cum să lucrezi cu oamenii dintr-un spațiu al inimii deschise, te invit să mi te alături în această călătorie fascinantă.

  Desfășurător program

  Ziua 1 – Hipnoza și Hipnoterapia

  • Mituri și adevăruri cu privire la hipnoză
  • Indicatorii fizici ai transei
  • Modelul minții și factorul critic al minții subconștiente
  • Tipuri de sugestii hipnotice
  • Metaforele și imageria în hipnoză
  • Depășirea rezistenței clienților de a intra în stare de transă
  • Demostrații și exerciții practice

  Ziua 4 – Instrumente terapeutice în hipnoză

  • Ancorarea transei hipnotice
  • Demonstrarea sugestiilor pentru incredere și ancorare
  • Folosirea sugestiilor
  • Demonstrarea sugestiilor pentru o problema neemotionala simpla
  • Exercitiu de scriere a sugestiilor și pregatirea unei ședințe complete
  • Demostratii si exercitii practice

  Ziua 2  – Inducerea starii de transa hipnotica

  • Teste de sugestibilitate
  • Inductia prin relaxare progresiva
  • Hipnoza prin imagerie ghidata
  • Demostratii si exercitii practice

  Ziua 5 – Scripturile in hipnoterapie

  • Administrarea scripturilor prin hipnoza
  • Domenii cheie pentru hipnoterapie
  • Inceperea unei afaceri in domeniul hipnoterapiei
  • Demo – sedinta de hipnoza
  • Certificare și supervizare

  Ziua 3 – Aprofundarea transei hipnotice

  • Verificarea profunzimii transei si semnalarea ideo-motorie
  • Hipnoza prin confuzie
  • Interviul cu un client
  • Contra indicatori in folosirea hipnozei
  • Raportul terapeutic
  • Anamneza (adunarea informațiilor despre client)
  • Folosirea unui pendul
  • Demostratii si exercitii practice

  Acest program este predat, sub egida Regression Academy (U.K.), EARTh și Asociația de Hipnoză și Terapie prin Regresie, în limba romană, de către Ruxandra Bulzan.
  Ruxandra este Psiholog & Hipnoterapeut, Supervising trainer în cadrul Regression Academy (U.K.), membru Professional & Certified EARTh Association și Presedintele Asociatiei de Hipnoza și Terapie prin Regresie din Romania.

  Pentru o mai bună înțelegere și aprofundare a cunoștințelor, înaintea începerii cursului este recomandată lecturarea cărții „Hipnoza clinică. Tehnici de inducţie. Strategii terapeutice” – Ion Dafinoiu.

  Alte recomandări suplimentare: „Essentials of Hypnosis” – M. Yapko, „Hypnosis for Change” – Josie Hadley & Carol Staudacher și Despre Hipnoză Și Regresii în Vieți Anterioare” de Psih. Ruxandra Bulzan.

  Acest program de formare oferă certificare dublă

  Se acordă o diplomă din partea Regression Academy (U.K.) și încă una din partea Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie.

  Diplomele atesta abilitatile și cunoștintele cursantului privind tehnicile predate. Evaluarea competențelor va fi făcuta atât informal cât si formal prin observare în timpul lucrului în grupuri.

  Cerintele pentru obținerea diplomei sunt:

  1. Prezența integrală la toate cele 5 zile ale cursului;
  2. Realizarea unei înregistrari audio pentru evaluarea abilitaților;
  3. Studiul materialului predat și completarea chestionarului de evaluare;
  4. Un rezumat scris al sesiunilor cu 5 clienți.

  Locația și data

   

  Desfășurăm acest curs ONLINE, prin platforma Zoom (foarte ușor de instalat, stetat și utilizat). Persoanele înscrise și confirmate primesc datele de acces în grupul privat unde se va desfășura live acest program.

  Acest program de formare durează 5 zile și va avea loc de luni, 03 Aprilie până vineri 07 Aprilie. incepand cu ora 09:30 pana la ora 17:00.

  Predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența, atenția și participarea activă este necesară pe toata durata celor 5 zile de curs.

  Pentru a-ți rezerva locul este necesar să achiți un avans nerambursabil de 50% din valoarea cursului, restul putând să-l achiți până la data de 31 Martie. Locurile sunt foarte limitate și se alocă în ordinea depunerii avansului. Din experiența cursurilor anterioare, locurile sunt ocupate integral cu câteva săptămâni înainte de începerea cursului.

  Investiția în acest program

  Acest program de formare si certificare este compus din 5 zile de curs din care 35 ore de clasa + 60 ore de studiu acasa + 2 ore de supervizare prin e-mail pentru 5 studii de caz și certificare. Investitia totala este de  954 euro *.

  Pentru cei care achită avansul până în data de 27 Martie există o reducere de -50€ (euro), astfel tariful cursului este 904 euro*.

  (reducerile și codurile dericate de discount nu se cumulează)

  Numarul de locuri este foarte limitat
  Locurile vor fi alocate în ordinea rezervării.

  Garanția celei mai sigure investiții

  Deoarece știu că acest curs aduce valoare oamenilor care își doresc să învețe, ai GARANȚIA ”banii înapoi”. 

  Adică, dacă după prima zi de curs simți că nu a răspuns așteptarilor tale, primești integral suma plătită.

  Întrebări frecvente:

  NU, studiile în domeniul psihologiei nu sunt necesare pentru a parcurge acest curs.

  Pornim împreună de la elementele de bază și înveți în timpul cursului tot ceea ce este necesar să știi.

  DA, poți lucra cu clienții imediat după finalizarea cursului. Te voi învăța cum 🙂

  SIGUR. Unii oameni aleg să parcurgă acest curs în procesul lor de dezvoltare personală, prin abilitățile dobândite învățând să se ajute pe ei înșiși și pe cei apropiați.

  Cursul are acreditare internațională dublă fiind recunoscut de către Asociația Română de Hipnoză și Terapie prin Regresie și Asociația Internațională de Terapie prin Regresie.

  Da, acest curs este disponibil și în varianta online.

  Organizator

  Ruxandra Bulzan
  – Psiholog & Hipnototerapeut –
  email: ruxandrabulzan@gmail.com